ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secția consulară a Ambasadei R. Moldova în Federația Rusă va activa și în zilele de odihnă

08:38 | 24.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a dispus prelungirea programului secției consulare a Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă în zilele de odihnă, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova la Moscova, decizia a fost luată în legătură cu creșterea considerabilă a numărului de cereri pentru perfectarea titlurilor de călătorie la secția consulară a ambasadei.

„Autoritățile examinează și posibilitatea redistribuirii personalului diplomatic pentru activități consulare în cazul menținerii cererii sporite din partea cetățenilor țării noastre”, se menționează într-un comunicat de presă al ambasadei.

Autoritatea a precizat că titlul de călătorie poate fi folosit o singură dată pentru a reveni în Republica Moldova, în cazul în care pașaportul a fost pierdut, a expirat sau a fost furat.

Foto: rusia.mfa.gov.md

img22007211

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!