ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FIFA va deschide miercuri o nouă fază de vânzare a biletelor pentru Cupa Mondială 2022

13:58 | 27.09.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. FIFA va demara miercuri o nouă fază a vânzărilor de bilete de intrare pentru Cupa Mondială de fotbal din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie), care va rămâne deschisă până la încheierea competiţiei, prin intermediul site-ului său oficial fifa.com/es/tickets, informează MOLDPRES cu referire la Agerpres.

Fiecare fan va putea achiziţiona maximum şase bilete pe meci şi 60 în total, iar acestea vor fi expediate în format electronic, potrivit FIFA, care va publica o aplicaţie de gestionare a locaţiilor la jumătatea lunii octombrie.

Pe lângă această aplicaţie, autorităţile din Qatar cer ca toţi suporteri, atât cei din emirat, cât şi cei din străinătate, să solicitate cardul digital Hayya, care este un permis de intrare în Statul Qatar, ce va trebui prezentat alături de bilet pentru a accede pe stadioane.

Acest card care va putea fi utilizat şi pentru rezervarea locurilor de cazare, poate fi solicitat pe site-ul Qatar2022.qa sau în aplicaţia Hayya to Qatar 2022. Guvernul din Qatar gestionează şi controlează cardurile Hayya, reaminteşte FIFA.

img22007255

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!