ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul de informare al UE din Chișinău marchează doi ani de activitate

13:25 | 29.09.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 29 sep. /MOLDPRES/. Centrul de informare al Uniunii Europene din Chișinău celebrează doi ani de activitate. În această perioadă centrul a găzduit peste 300 de evenimente la care au participat circa 2500 de persoane, relatează MOLDPRES.

În cei doi ani, Centrul a promovat valorile Uniunii Europene și a devenit o platformă dinamică pentru comunicare, schimb de idei și networking pentru cei care vor să cunoască mai multe despre UE.

În această perioadă, Centrul și-a deschis ușile pentru ambasadorii și reprezentanții statelor membre ale UE, membri ai Parlamentului și Comisiei Europene, jurnaliști și membri ai societății civile, dar și pentru toți cei care îmbrățișează valorile și cultura europeană.

„Europe Café – Centrul nostru emblematic de informare al UE din Republica Moldova împlinește doi ani. Cu ocazia aniversării, în localul Centrului am lansat expoziția de fotografii intitulată „Echipa Europa: doi ani de solidaritate”. Vrem să reflectăm implicarea Uniunii Europene și a statelor membre UE, precum și susținerea permanentă oferită pe parcursul ultimilor doi ani care au fost extrem de dificili pentru Moldova”, a declarat șeful Delegației UE la Chișinău, Janis Mazeiks.

Expoziția va fi deschisă publicului începând cu 3 octombrie.

img22007306

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!