ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Chișinău a început Forumul Moldova Tourism 2022

17:03 | 29.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 29 sep. /MOLDPRES/. La Chișinău se desfășoară cea de-a doua ediție a Forumului Moldova Tourism. Evenimentul este organizat de Ministerul Culturii împreună cu Agenția de Investiții „Invest Moldova”, cu suportul partenerului strategic Activitatea de susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Turismului, transmite MOLDPRES.

La deschiderea forumului a fost prezent Secretarul General al Guvernului, Dumitru Udrea și ministrul Culturii Sergiu Prodan.

Oficialii au menționat că evenimentul constituie o platformă unică de promovare și recunoaștere a actorilor din industria turismului, care formează o sinergie potrivită obiectivului primar de dezvoltare sustenabilă a industriei turismului.

Prima ediție Moldova Tourism Forum, care a avut loc în luna mai anul trecut, la Chișinău, a fost un eveniment de amploare, cu un rezultat de 2,5 milioane de afișări pe piețele regionale din România și Ucraina, care a reușit să atragă peste 400 de participanți din 30 de țări. Evenimentul a fost difuzat prin intermediul a patru platforme, obținând un număr de 107 mii de vizualizări – fapt ce a sporit vizibilitatea Republicii Moldova drept destinație turistică, conectând în același timp actorii industriei.

img22007320

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!