ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulți militari au absolvit cursul de pregătire pentru lunetiști

10:48 | 30.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 30 sep. /MOLDPRES/. Un grup de militari prin contract ai Armatei Naționale a absolvit cursul de pregătire pentru lunetiști, desfășurat recent la centrele de instruire ale Armatei Naționale, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Apărării, cursul a avut scopul de a instrui și perfecționa deprinderile practice a militarilor cu cele mai bune abilități de tragere cu arma la capitolul tehnici, proceduri şi tactici. 

Programul ședințelor s-a axat pe noțiuni teoretice caracteristice specificului lunetiștilor, exerciții practice de dezvoltare a atenției și memoriei, procedee de mascare şi deplasare, precum și executarea ședințelor de trageri speciale.

Cursul face parte din planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2022.

Foto: Ministerul Apărării

img22007340

img22007340

img22007340

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!