ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a discutat cu Președintele Parlamentului European

17:47 | 03.10.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 oct. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vorbit astăzi la telefon cu Președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, informează MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a relatat ca șefa statului a comunicat despre situația energetică dificilă și despre implicațiile economice ale războiului care afectează semnificativ populația. S-a discutat și despre acțiunile pe care le întreprind autoritățile pentru a realiza angajamentele țării în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

Președintele Maia Sandu a mulțumit pentru sprijinul oferit în ultimele luni de partenerii europeni și a exprimat încrederea că țara noastră va fi susținută în continuare pentru a face față crizei energetice fără precedent.

Foto din arhivă

img22007406

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!