ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu ministrul britanic pentru Europa

17:59 | 04.10.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 oct. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere cu ministrul pentru Europa al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Leo Docherty, care se află într-o vizită de lucru în Republica Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Întrevederea a prilejuit un schimb consistent de opinii pe marginea subiectelor de actualitate în lumina noilor realități de securitate europeană și regională.

În acest context, vicepremierul a informat oficialul britanic despre evoluțiile marcate pe dosarul transnistrean, stadiul dialogului în formatele de interacțiune existente, precum și a repetat abordarea fermă a autorităților de la Chișinău de a reglementa conflictul transnistrean exclusiv pe cale politică și pașnică, cu menținerea contactelor permanente și constructive în interesele locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Foto: Biroul de reintegrare

img22007436

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!