ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spitalul raional Floreşti a fost reabilitat termic

13:22 | 07.10.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 7 oct. /MOLDPRES/. Spitalul raional Floreşti a fost reabilitat termic cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE), iar astăzi a avut loc recepția finală a lucrărilor efectuate în cadrul acestui proiect, transmite MOLDPRES.

Potrivit AEE, valoarea proiectului constituie circa 2,5 milioane de lei (aproximativ 250 de mii de euro), resurse financiare care au fost utilizate pentru implementarea următoarelor măsuri de eficiență energetică: înlocuirea ferestrelor și ușilor cu suprafața totală de 276,02 m2; izolarea termică a pereților exteriori cu suprafața totală de 2 149 m2; eficientizarea sistemului de iluminat interior și exterior prin schimbarea sistemului de iluminat incandescent cu sistem de iluminat de tip LED.

Totodată, pe durata implementării, beneficiarului i s-a asigurat asistența tehnică ce a inclus raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

Foto: AEE

img22007545

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!