ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circul din Chișinău va prezenta spectacolul ”Elixirul bucuriei”

19:59 | 07.10.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 7 oct. /MOLDPRES/. Un spectacol intitulat ”Elixirul bucuriei” va avea loc sâmbătă și duminică, 8 și 9 octombrie, la orele 12.00 și 16.00, la Circul din Chișinău, informează MOLDPRES.

În program: gimnastă în aer și pe inel, jongleri cu mingi, dresură de pisici și de câini, acrobați, joacă cu figuri geometrice, roata sir, gimnaști pe catarg și clovnul La Loca.

Sâmbătă, la ora 18.30, Teatrul ”Geneza Art”, readuce în scenă spectacolul ”Iubirea la proști”, comedie romantică de Francis Veber, în regia lui M. Chris Nedeea (România). Este vorba de o comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin lanț.

În aceeași zi, la 18.30, la Teatrul ”Luceafărul” va avea loc spectacolul ”Fazanul” după Georges Feydeau în regia lui Slava Sambriș, iar la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Pasiunea Maddalenei” de Don Nigro în regia lui Iosif Șaț.

Duminică, la 18.30, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” va oferi publicului spectacolul ”O istorie foarte simplă” de Maria Lado în regia lui Petru Vutcărău, Teatrul ”Luceafărul” – spectacolul ”Fazanul” după Georges Feydeau în regia lui Slava Sambriș, Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” – spectacolul ”Căsătorie cu de-a sila” de Jean-Baptiste Moliere în regia lui Alexandru Grecu, Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Femei fără limite” de Iuri Poleakov în regia lui Dumitru Koev și la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Nuntă în cer” după Mircea Eliade în regia Danielei Burlaca.

img22007554

img22007554

img22007554

img22007554

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!