ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Modificările operate în Legea cu privire la Procuratură au fost publicate în Monitorul Oficial

13:10 | 10.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Decretul de promulgare și Legea pentru modificarea Legii nr. 3/2016 cu privire la Procuratură au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Astfel, membrii Comisiei de evaluare a Procurorului General trebuie să aibă experiență în sistemul procuraturii, pentru a asigura o evaluare echilibrată, independentă și complexă. De asemenea, vor fi reglementate și criteriile de evaluare a Procurorului General.

Modificările operate se mai referă și la unele aspecte particulare legate de asigurarea interimatului funcției de Procuror General și numirea în funcție a adjuncților în procuraturile specializate.

Sursa: monitorul.gov.md

img22007584

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!