ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu prim-ministrul Republicii Arabe Egipt

10:48 | 12.10.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Viceprim-ministru Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene,  a avut o întrevedere cu prim-ministrul Republicii Arabe Egipt, Mostafa Kamal Madbouly. Șeful diplomației de la Chișinău a apreciat interesul premierului egiptean pentru posibilitățile concrete de aprofundare a dialogului politico-diplomatic la toate nivelurile precum și pentru susținerea și stimularea schimburilor economice între țările noastre, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

În acest context, prim-ministrul Mostafa Kamal Madbouly a salutat organizarea, în marja vizitei, a forumului de afaceri, eveniment care reflectă interesul reciproc pentru oportunităților comerciale și investiționale. De asemenea, au fost transmise mulțumiri Republicii Moldova pentru sprijinul acordat în facilitarea evacuării în siguranță a cetățenilor egipteni din Ucraina.

„Am efectuat un schimb de opinii cu privire la cooperarea UE - Egipt și despre evoluțiile de actualitate din cadrul dosarelor regionale”, a spus oficialul moldovean.

Foto: MAEIE

img22007648

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!