ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu reprezentanții Fundațiilor pentru o Societate Deschisă

14:18 | 12.10.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu managerii Fundațiilor pentru o Societate Deschisă, responsabili de Europa și Asia Centrală, și cu conducerea reprezentanței locale a acestora, Fundația Soros Moldova, a comunicat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Întâlnirea a fost prilejuită de împlinirea a 30 de ani de activitate a organizației în țara noastră.

Discuția s-a focusat pe situația democrației din țara noastră, pe provocările sociale și economice cu care ne confruntăm, dar și pe aspirațiile europene ale Republicii Moldova.

Șefa statului și-a exprimat recunoștința pentru contribuția adusă de Fundațiile pentru o Societate Deschisă, timp de trei decenii, la promovarea valorilor democratice de la noi, la consolidarea instituțiilor publice, a societății civile și a presei independente, precum și pentru programele de dezvoltare și modernizare a educației și științei.

Președintele Maia Sandu a menționat că mizează în continuare pe susținerea proceselor de reformă a justiției și anticorupție, și în realizarea reformei educației.

Foto: Președinție

img22007665

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!