ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol a fost învinsă de gruparea spaniolă Real Sociedad

15:33 | 14.10.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 14 oct. /MOLDPRES/. Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol a fost învinsă ieri de gruparea spaniolă Real Sociedad cu 3-0, într-un meci din grupa E a Ligii Europei, transmite MOLDPRES.

Sheriff a rămas în 10 oameni în min. 33, când a fost eliminat din teren ivorianul Armel Zohouri, pentru al doilea cartonaș galben. Scorul a fost deschis în prelungirile primei reprize, de către norvegianul Alexander Sorloth, cu un șut necruțător de la 16 metri. În mitanul secund au mai punctat Diego Rico și Roberto Navarro.

În cealaltă partidă din grupă, Manchester United (Anglia) a învins Omonoia (Cipru) cu 1-0. În clasament conduce Real Sociedad, cu 12 puncte. Urmează Manchester United, cu 9 puncte, Sheriff – 3 și Omonoia – 0.

Următorul meci în grupele Ligii Europei, campioana Moldovei îl va juca pe 27 octombrie, în deplasare, cu Manchester United.

Foto: fmf.md

img22007729

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!