ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova va găzdui grupa de calificare pentru EURO 2023 de juniori

08:24 | 18.10.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 18 oct. /MOLDPRES/. Republica Moldova va găzdui, în perioada 19-25 octombrie, cea de-a 12 grupă de calificare pentru Campionatul European de juniori U17, ediția 2022-2023, a anunţat Federaţia Moldovenească de Fotbal (FMF), transmite MOLDPRES.

La competiție vor participa Naționalele de juniori U17 ale Germaniei, Slovaciei, Letoniei și Moldovei. „Meciurile din țara noastră vor avea loc pe stadioanele din Orhei (complexul sportiv raional) și Chișinău (Zimbru 2), iar intrarea pentru spectatori va fi liberă”, indică FMF. 

Naționala U17 s-a reunit în cantonament la Centrul din Vadul lui Vodă pentru pregătirea de acest turneu. Selecționerul Andrian Sosnovschi a anunțat un lot lărgit format din 24 de jucători născuți în anul 2006. Dintre aceștia vor fi aleși cei 20 de pe lista oficială a turneului de calificare. 

Foto: FMF

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!