ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un vameș a fost reținut pentru trafic de influență

15:56 | 19.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 19 oct. /MOLDPRES/. Un inspector al postului vamal Hagimus (Căușeni) a fost reținut astăzi într-un dosar de trafic de influență. Angajatul ar fi pretins 500 de euro de la o tânără pentru angajarea acesteia, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, bănuitul a susținut că ar avea influență asupra angajaților Direcției management personal și că i-ar putea convinge să o angajeze în funcția de inspector vamal în Biroul Nord. Suspectul ar fi primit pe contul său 10 200 de lei (aproximativ 500 de euro), prin transfer bancar, de pe contul soțului denunțătoarei.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul şi în automobilul bănuitului au fost ridicate telefonul mobil, cardul bancar, precum şi alte obiecte. 

Vameșul a fost reținut pentru 72 de ore. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!