ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătorul Alexandrin Guțu a devenit vicecampion mondial Under 23

08:30 | 20.10.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Luptătorul de stil greco-roman Alexandrin Guțu (77 kg) a devenit vicecampion mondial Under 23, transmite MOLDPRES.

Potrivit Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), la competiţia, desfăşurată în Spania, el a fost învins doar de armeanul Malkhas Amoyan, campion mondial anul trecut și campion european anul curent printre seniori.

De asemenea, luptătoarea Mihaela Samoil s-a calificat în finala Campionatului Mondial Under 23 din Spania. Ea a trecut de Nethmi Poruthotage (Sri Lanka) și Alisha Howk (SUA). În ultimul act al categoriei de greutate 55 kg, Mihaela se va duela cu japoneza Moe Kiyooka.

„La 68 kg, Irina Rîngaci va evolua în recalificări. Asta după ce a pierdut viitoarei finaliste, turcoaica Nesrin Bas. Pentru Irina urmează duelul cu reprezentanta gazdelor, Marta Navarro”, a precizat CNOS.

Foto: CNOS

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!