ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu ambasadoarea Portugaliei în Republica Moldova

10:44 | 20.10.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene,  a avut o întrevedere cu ambasadoarea Portugaliei în Republica Moldova cu reședința la București,  Teresa Macedo, aflată în vizită la Chișinău, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Oficialii s-au referit la o agendă largă de subiecte, inclusiv organizarea următoarei runde a consultărilor politice, consolidarea legăturilor comercial-economice și despre procesul de aderare a Republicii Moldova la UE.

De asemenea, șeful diplomației moldovene a remarcat necesitatea consolidării cadrului juridic bilateral în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova integrați în societatea portugheză.

Foto: MAEIE

img22007875

img22007875

img22007875

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!