ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Activitatea feribotului de la Molovata a fost sistată din cauza vântului puternic

14:00 | 20.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Activitatea feribotului de la Molovata, care face legătura între cele două maluri ale Nistrului, a fost sistată astăzi din cauza vântului puternic, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, activitatea feribotului va fi reluată atunci când vor permite condițiile climaterice.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru astăzi Cod galben de vânt puternic, valabil pe întreg teritoriul țării. Conform meteorologilor, pe parcursul zilei, se prevăd intensificări a vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s.

În caz de Cod galben, condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

Foto: Serviciul Vamal

img22007888

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!