ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția de Frontieră a instalat corturi cu dispozitive de încălzire la Aeroportul Internațional Chișinău

15:20 | 21.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. Poliția de Frontieră a instalat astăzi corturi cu dispozitive de încălzire la Aeroportul Internațional Chișinău, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituției, corturile au fost amplasate pentru perioada rece a anului. Astfel, prima intrare este destinată pasagerilor cu copii minori și personalului aeroportuar fără bagaje. A doua intrare este destinată tuturor pasagerilor cu bagaje de mână și bagaje de cală, care urmează a fi supuse controlului de securitate.

Autoritatea a precizat că responsabilitatea de conectare la sursa de energie i se atribuie agentului aeroportuar.

Totodată, Poliția de Frontieră a solicitat pasagerilor să vină din timp la aeroport, cu cel puțin trei ore înainte de zbor, pentru a trece operativ toate procedurile de control.

Începând cu luna august curent, la intrarea în aeroport este instalat scanerul, fiind efectuat controlul de securitate. La fel, staționarea în fața aerogării este interzisă, iar oamenii legii patrulează adiacentul și teritoriul acesteia.

Foto: Poliția de Frontieră 

img22007936

img22007936

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!