ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul pentru reintegrare l-a primit pe Ambasadorul Republicii Franceze la Chișinău

16:49 | 24.10.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 oct. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Oleg Serebrian l-a primit astăzi pe Ambasadorul Republicii Franceze în Republica Moldova Graham Paul, informează MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Subiectele discuției au vizat situația social-economică din stânga Nistrului și mun. Bender, precum și evoluțiile în procesul de reglementare transnistreană. 

De asemenea, oficialii au abordat tema cooperării în materie de securitate, reiterând interesele și pozițiile Republicii Moldova și Franței în raport cu situația de securitate regională și provocările externe, în contextul intensificării agresiunii Federației Ruse față de Ucraina.

Foto: Biroul de reintegrare

img22008000

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!