ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din Dondușeni a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru trafic de copii

09:54 | 25.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. O femeie din Dondușeni a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru trafic de copii prin exploatare sexuală, comunică MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), femeia a exploatat o tânără de 17 ani care avea la întreținere și un copil mic. Aceasta a supus-o presiunilor psihologice și violenței fizice, îndeosebi atunci când tânăra refuza să presteze servicii sexuale.

Urmare a informațiilor operative, infracțiunea de trafic de copii comisă de către învinuită a fost deconspirată, iar aceasta a fost reținută și plasată în arest preventiv. Recent, învinuita și-a recunoscut vinovăția, iar Judecătoria Chișinău a condamnat-o la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de șase ani și opt luni.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!