ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raionul Ialoveni vor beneficia de consultații medicale gratuite

11:00 | 25.10.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Echipele mobile de medici specialiști vor oferi, în perioada 24-28 octombrie, consultații profilactice gratuite populației din raionul Ialoveni, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), în săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în două localități din raionul Ialoveni: în zilele de 24-27 octombrie în localitatea Ruseștii Noi și la 28-31 octombrie în Văsieni.

Tot în această săptămână, vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor din localitățile Lipnic și Ocnița, raionul Ocnița și celor din localitățile Chirsova și Dezghingea, raionul Comrat.

CNAM anunță că săptămâna trecută au fost efectuate examene profilactice gratuite la 1088 de persoane, dintre care 583 screening pulmonar și 505 copii au fost consultați de medicii stomatologi.

img22008016

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!