ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Companii de turism din centrul R. Moldova învață din experiența României

09:56 | 26.10.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 26 oct. /MOLDPRES/. O delegație din regiunea de centru a Republicii Moldova participă, în perioada 24-27 octombrie, la o vizită de lucru în România, organizată în cadrul unui proiect de conectare a companiilor în vederea creșterii exporturilor în sectorul turismului, transmite MOLDPRES.

Potrivit Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, scopul acestei vizite constă în transferul de know-how și bune practici pentru susținerea dezvoltării turismului în Regiunea Centru și facilitarea cooperării între întreprinderilor mici şi mijlocii (ÎMM) din R. Moldova cu companii din România.

În cadrul vizitei, ADR Centru va facilita stabilirea parteneriatelor dintre opt IMM-uri active în sectorul turismului din centrul ţării cu opt companii din România. „Acest proces se desfășoară în cadrul întâlnirilor bilaterale organizate în județele Alba Iulia și Sibiu, din România”, indică sursa citată.

Pe durata deplasării, delegația moldovenească are planificate întruniri cu reprezentați ai instituțiilor de dezvoltare a turismului din România, acolo unde vor fi informați cu privire la prioritățile regionale, oportunitățile de finanțare, politicile de sprijin de la nivel local sau regional, inițiativele de susţinere în domeniul turismului implementate de ADR Centru România.

Deplasarea a fost organizată în cadrul proiectului "RO-MD-DE: "Conectarea companiilor în vederea creșterii exporturilor în sectorul turismului", finanțat de EUROCHAMBERS prin intermediul rețelei EU4BUSINESS: CONNECTING COMPANIES.

Foto: ADR Centru

img22008047

img22008047

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!