ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vladimir Bolea va participa la cel mai important eveniment agricol din România

09:27 | 27.10.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 27 oct. /MOLDPRES/. Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, efectuează, în perioada 26-29 octombrie, o vizită de lucru în România, pentru a participa la expoziţia INDAGRA – cel mai important eveniment agricol din țara vecină, transmite MOLDPRES.

Agenda oficialului de la Chişinău include întrevederi bilaterale cu Mihai Daraban, președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, şi cu Daniel Nicolaescu, directorul Regiei Naționale a Pădurilor (ROMSILVA).

De asemenea, Vladimir Bolea va participa la București la deschiderea Forumului American de Dialoguri Comerciale pentru Securitatea Apei și Alimentelor în România, R. Moldova și Ucraina. Acesta va fi organizat în cadrul expoziției INDAGRA.

Alături de exponenții companiilor moldovenești care iau parte la expoziția INDAGRA, ministrul va mai avea întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri de peste Prut, din domeniile viticulturii, horticulturii, zootehniei ș.a.

Foto: MAIA

img22008084

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!