ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șapte echipe de pompieri au intervenit la un incendiu la Spitalul de Psihiatrie din orașul Codru

10:01 | 27.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 27 oct. /MOLDPRES/. În dimineața zilei de astăzi, pompierii au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la Spitalul Clinic de Psihiatrie din orașul Codru. În urma incendiului, victime nu au fost raportate, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:15. La fața locului, în asistența echipelor specializate ale forțelor polițienești, au intervenit șapte echipe de pompieri.

Angajații IGSU au stabilit că arderea s-a produs într-o încăpere de la etajul 2 al clădirii spitalului. Intervenția pompierilor la lichidarea consecințelor incendiului a fost realizată inițial din exterior în conlucrare cu forțele de ordine, iar ulterior misiunea pompierilor a fost lichidarea focarelor în interiorul clădirii. Incendiul a fost lichidat la ora 08:18.

Cauza și circumstanțele producerii lui urmează a fi stabilite.

Foto: IGSU

img22008085

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!