ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Droguri de circa un milion de lei au fost sechestrate de oamenii legii de la un bărbat din Sângera

09:32 | 28.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 28 oct. /MOLDPRES/. Droguri de circa un milion de lei au fost sechestrate de oamenii legii de la un bărbat în vârsta de 46 de ani din Sângera, municipiul Chișinău, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, bărbatul este membru al unui grup criminal organizat, specializat în cultivarea și vânzarea drogurilor de tip marijuana. Urmare a perchezițiilor la domiciliul acestuia, precum și în ascunzișurile improvizate, au fost depistate și ridicate peste 5 kg de droguri – muguri de marijuană, plante de cânepă, hașiș, cântare electronice, precum și 25 mii de lei și 2.700 de euro.

Judecătoria Chișinău a dispus aplicarea sechestrului asupra drogurilor și accesoriilor ridicate, precum și plasarea bărbatului în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!