ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Administrația Parlamentului Republicii Moldova va participa la două foruri internaționale

09:43 | 28.10.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 28 oct. /MOLDPRES/. Administrația Parlamentului Republicii Moldova a fost invitată să participe la două foruri internaționale, organizate de instituția parlamentară din Israel, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, în cadrul celor două evenimente, administrațiile parlamentare din mai multe țări vor efectua un schimb de experiență, cunoștințe și bune practici.

Unul dintre evenimente este Forumul Internațional al Centrelor de vizite parlamentare, care va fi organizat de Knessetul din Israel în perioada 21-23 noiembrie 2022. Discuțiile din cadrul reuniunii se vor axa asupra modalității prin care instituțiile parlamentare pot fi transformate în spații educaționale și de învățare a democrației.

Alt eveniment organizat de Knesset este Forumul global administrativ al accesibilității parlamentare, în cadrul căruia participanții din diferite țări vor face un schimb de opinii și vor facilita cooperarea pentru a îmbunătăți accesibilitatea clădirilor parlamentare.

Conform sursei citate, invitațiile la forumuri au fost transmise astăzi Secretarului general al Parlamentului, Tamara Gheorghița, în cadrul unei întrevederi cu Ambasadorul Statului Israel în Republica Moldova, Joel Lion

Foto: Parlament

img22008123

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!