ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autorităţile au îndemnat administratorii blocurilor locative să aplice la proiectul „Primele Rândunele”

11:34 | 31.10.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 31 oct. /MOLDPRES/. Ministerul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale (MIDR) a atenţionat astăzi că a mai rămas o săptămână în care administratorii blocurilor locative pot depune dosarul de participare la Proiectul-pilot „Primele Rândunele”, transmite MOLDPRES.

„Fii primul exemplu de urmat! Aplicând la proiect, Asociațiile de locatari pot obține finanțare și asistență tehnică pentru a-și eficientiza energetic blocurile. Reducerea costurilor la facturile de energie va fi un avantaj concret pentru fiecare beneficiar”, indică MIDR.

Termenul limită de depunere a formularelor este 6 noiembrie.

Proiectul „Primele Rândunele” prevede oferirea suportului tehnic și financiar necesar pentru asigurarea eficienței energetice a clădirilor, fiind realizat de Termoelectrica, cu susținerea Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Centrului Analitic Independent “Expert-Grup” și Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova.

Foto: MIDR

img22008200

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!