ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raionul Hâncești vor beneficia de consultații medicale gratuite

09:38 | 01.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 1 nov. /MOLDPRES/. Echipele mobile de medici specialiști vor oferi, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, consultații profilactice gratuite populației din raionul Hâncești, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), în săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în localități din raioanele Ialoveni și Hâncești: la 3 noiembrie – în localitatea Caracui raionul Hâncești; în zilele de 1 - 2 noiembrie - în localitatea Cărpineni raionul Hâncești; în zilele de 3 - 4 noiembrie - în localitatea Sărata Galbenă raionul Hâncești.

Tot în această săptămână, vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor din localitățile Ocnița, Otaci, Vălcineț, raionul Ocnița și celor din localitățile Avdarma și Dezghingea, raionul Comrat.

CNAM anunță că săptămâna trecută au fost efectuate examene profilactice gratuite la 1618 persoane, dintre care 692 screening pulmonar și 926 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!