ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu premierul României

08:55 | 02.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit ieri, la București, cu prim-ministrul României, Nicolae Ciucă. Oficialii au vorbit despre situația din sectorul energetic din țara noastră ca urmare a sistării furnizării de energie electrică din Ucraina și reducerii furnizării de gaze de către Gazprom cu 50%, comunică MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a relatat că șefa statului a mulțumit pentru reacția promptă a Guvernului României la solicitările recente de furnizare a energiei electrice și a exprimat speranța că România va putea furniza cantități mai mari pentru a acoperi deficitul în creștere. 

De asemenea, oficialii au discutat despre proiectele în derulare, inclusiv în domeniul infrastructurii, care trebuie să apropie cele două maluri și să contribuie la creșterea economică.

Președintele Maia Sandu a efectuat marți o vizită de lucru la București.

Foto: Președinție

 

img22008267

img22008267

img22008267

img22008267

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!