ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Executivul a aprobat asigurarea cu sediu nou a ADR Nord

16:36 | 02.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) va avea condiții mai bune pentru desfășurarea activității. În acest sens, Executivul a aprobat astăzi transmiterea cu titlu gratuit a unui imobil, amplasat în municipiul Bălți, din administrarea Cancelariei de Stat, gestiunea Agenției Servicii Publice, în administrarea Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, gestiunea ADR Nord, a relatat agenției MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Astfel, prin transmiterea construcției și obținerea drepturilor de gestiune a noului sediu, vor fi asigurate condițiile necesare pentru o mai bună și eficientă funcționalitate a ADR Nord și a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord. În prezent, ADR Nord întâmpină dificultăți în exercitarea atribuțiilor, din cauza spațiului insuficient, precum și a accesului în clădire doar prin intrarea din spate a acesteia.

Precizăm că ADR Nord asigură accesul la servicii și utilități publice de calitate, prin sporirea creșterii economice, atragerea investițiilor în regiune, precum și valorificarea relațiilor pe care le-a dezvoltat în ultimii ani cu partenerii internaționali, pentru a facilita nivelul de trai al cetățenilor din regiune.

Foto: Guvern 

img22008301

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!