ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Interpreta Irina Rimes va concerta la Palatul Național

21:21 | 06.11.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 7 nov. /MOLDPRES/.  Un concert al cântăreței Irina Rimes va avea loc la 9 noiembrie, la ora 19.00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, în concertul său solo, ea urmează să pășească pe scena de la Palatul Național “Nicolae Sulac” cu piesele care au marcat parcursul ei de-a lungul timpului. „Octombrie roșu” , „Piesa noastră”, „Iubirea noastră mută”, „Cosmos” și „Acasă” sunt doar câteva din hit-urile din cadrul evenimentului.

Irina Rimes a cunoscut pentru prima dată succesul prin piesa "Visele", în 2016, reușind să ocupe prima poziție din topurile de radio din mai multe țări. Până în prezent, au urmat hituri precum "Ce s-a întâmplat cu noi", "Bolnavi amândoi" și „Nu știi tu să fii bărbat” ș.a. 

img22008408

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!