ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 350 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost înregistrate în ultima săptămână

13:47 | 08.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. În ultima săptămână, 347 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate pe teritoriul țării, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Sănătății, în aceeași perioadă, au fost efectuate 18 879 de teste și s-au înregistrat șase decese.

Tot în ultima săptămână, 297 de persoane și-au administrat prima doză de vaccin anti-COVID, iar 996 și-au făcut doza trei. În total, până în prezent, 1 072 748 de persoane au fost vaccinate cu schema completă.

Începând cu luna iulie, cetățenii își pot administra doza Booster 2 de vaccin împotriva COVID-19. Totodată, este posibilă imunizarea copiilor ce au împlinit vârsta de 12 ani.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!