ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu o delegație BERD

17:36 | 08.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut o întrevedere cu o delegație a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, condusă de Christof Denk, director pentru strategie și implementarea politicilor. Oaspeții se află într-o vizită de documentare în vederea dezvoltării strategiei BERD pentru anii 2023-2028, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„Am discutat prioritățile pe finanțare și asistență, în special necesitatea susținerii inițiativelor care promovează securitatea energetică, diversificarea surselor de energie și eficiență energetică, precum și a inițiativelor care sprijină integrarea europeană a țării noastre”, a spus ministrul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

 

img22008470

img22008470

img22008470

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!