ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un Târg de cariere se va desfășura la Chișinău

10:06 | 09.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Un Târg de cariere se va desfășura în zilele de 11 și 12 noiembrie, la Palatul Național „Nicolae Sulac” din capitală. La eveniment vor participa peste 40 de companii din diverse domenii de activitate, care vor prezenta oferte de muncă pentru circa patru mii de persoane, transmite MOLDPRES.

În cadrul târgului vor fi prezentate locuri vacante pentru posturile: specialiști în relații și suport clienți, consultanți, ingineri software și hardware, programatori, mecanici, vânzători, ingineri electroniști, economiști, contabili, juriști, recrutori și operatori de producție.

Evenimentul va reuni instituțiile publice, companii internaționale și locale. Angajatorii vor prezenta candidaților ofertele și vor oferi detalii despre locurile de muncă disponibile. Totodată, persoanele pot aplica și online pentru locurile de muncă vacante, cu ajutorul unui cont creat pe platforma https://www.targuldecariere.md.

La nivel național, în baza de date a Agenției Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă sunt în evidență peste 13 mii de locuri de muncă vacante.

Foto: targuldecariere.ro

img22008481

img22008481

img22008481

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!