ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul pentru reintegrare a avut o întrevedere cu ambasadorul Australiei în R. Moldova cu reședință la Kiev

10:48 | 09.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Oleg Serebrian  l-a primit astăzi pe ambasadorul Australiei în Republica Moldova, cu reședință la Kiev, Bruce Kevin Jeffrey Edwards, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Oficialii au efectuat un schimb de opinii privind evoluțiile legate de contextul de securitate din regiunea Mării Negre, inclusiv prin prisma repercusiunilor asupra securității energetice a Republicii Moldova.

Au fost punctate, de asemenea, eforturile Republicii Moldova și a partenerilor săi externi pentru sprijinul cetățenilor ucraineni  refugiați în țara noastră.

În cadrul dialogului purtat, vicepremierul a abordat și aspecte ale dosarului transnistrean, precum și perspectivele soluționării problemelor existente pe ambele maluri ale Nistrului.

Foto: Biroul de reintegrare

img22008483

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!