ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău

11:21 | 10.11.2022 Categorie: Comunicate

Suspendarea traficului rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Mihai Eminescu

Chişinău, 10 nov. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 11 perioada: 022-24 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Mihai Eminescu.  

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun, or. Chișinău.

În perioada menționată, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Autobuzele de pe rutele nr. 2, nr. 10, nr. 28, nr. 37, nr. 47 și nr. 48 vor circula de pe str. Vasile Alecsandri pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite. 

Microbuzele de pe rutele nr. 103 și nr. 174 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Maria Cebotari, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseele stabilite. 

Microbuzele de pe ruta nr. 162 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Vasile Alecsandri, str. Mitropolit Varlaam, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. 

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. 

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!