ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un Târg de cariere se desfășoară la Chișinău

12:08 | 11.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Un Târg de cariere se desfășoară astăzi și mâine la Palatul Național „Nicolae Sulac” din capitală. La eveniment, care este organizat de o companie română, participă peste 40 de companii și instituții din diverse domenii de activitate, transmite MOLDPRES.

În cadrul târgului sunt prezentate locuri vacante pentru posturile: specialiști în relații și suport clienți, consultanți, ingineri software și hardware, programatori, mecanici, vânzători, ingineri electroniști, economiști, contabili, juriști, recrutori și operatori de producție.

Maria Petruța, responsabilă de Relații Publice în cadrul târgului, a menționat că evenimentul reunește instituții publice, companii locale și internaționale. „La acest eveniment angajatorii vor prezenta candidaților ofertele și vor oferi detalii despre locurile de muncă disponibile. Totodată, persoanele pot aplica și online pentru locurile de muncă vacante, cu ajutorul unui cont creat pe platforma https://www.targuldecariere.md”, a spus sursa citată.

Târgul prezintă oferte de muncă pentru circa patru mii de persoane. „Evenimentul oferă posibilitatea ca persoana să interacționeze direct cu angajatorul și să discute cu acesta. Ne dorim să ajutăm oamenii să-și găsească un loc de muncă potrivit. Totodată, la târg sunt propuse și stagii de practică”, a specificat Maria Petruța.

Târgul de cariere este organizat tradițional de două ori pe an – primăvara și toamna. 

img22008580

img22008580

img22008580

img22008580

img22008580

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!