ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bălți a fost organizat Târgul de toamnă

17:06 | 11.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Cea de-a treia ediţie a „Târgului de Toamnă la Bălţi” s-a desfăşurat în perioada 8-10 noiembrie, în Piaţa „Vasile Alecsandri” din centrul municipiului. Evenimentul a fost organizat de filiala locală a Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) a Republicii Moldova, în parteneriat cu primăria orașului, transmite MOLDPRES.

Obiectivul ediției din acest an este de a susţine producătorii autohtoni, de a promova produsele moldoveneşti, de a consolida şi menţine dialogul public-privat.

Zeci de participanţi la expo-târg, veniţi din Chişinău, Soroca, Drochia, Ceadîr-Lunga, Comrat, Râşcani, Făleşti, Glodeni, Briceni, Călăraşi etc. au prezentat pe parcursul a trei zile o imagine desfăşurată a mai multor domenii ale economiei naţionale, contribuind la susținerea producătorului autohton, promovarea mărfurilor de calitate şi competitive pe piaţa internă şi externă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

În fiecare an, filiala Bălți a CCI, în parteneriat cu autoritățile publice locale de nivelul I și II din raioanele die nord, organizează în regiune 19 expo-târguri specializate și universale.

Ediţia din acest an a fost susţinută de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunităţi prin Tehnologii şi Inovaţie în Moldova” realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Foto: CCI

img22008583

img22008583

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!