ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Comrat a fost lansat un Club literar pentru tineri

09:40 | 14.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 14 nov. /MOLDPRES/. În municipiul Comrat a fost deschis un club literar, care îi va reuni pe toţi cei pasionaţi de lectură. Acesta va activa în fiecare zi de joi, iar participanţii vor alege împreună ce carte să citească, după care o vor analiza, transmite MOLDPRES.

„În fapt, tinerii citesc foarte mult, însă mai mult literatură caracteristică unor tendinţe. Tematica îndrăgită ţine de dezvoltare personală, succes, psihologie etc. Noi am început cu „Martin Eden" de Jack London”, a explicat organizatorul clubului, Andrei Şevel, citat de gagauzinfo.md.

Membrii clubului preferă cărţile electronice, pentru că e mai practic, or, în internet poate fi găsită orice carte, care nu ia loc mult şi e la un preţ mai avantajos. Totuşi, potrivit sursei citate, „cărţile tipărite provoacă senzaţii mult mai plăcute”.

Clubul literar va fi organizat la Centrul de tineret din Comrat, în fiecare zi de joi.

Foto: gagauzinfo.md

img22008625

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!