ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Germania a donat R. Moldova un lot de echipamente speciale de control al autenticității documentelor

14:22 | 14.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 14 nov. /MOLDPRES/. Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a primit 170 de echipamente pentru diverse nivele de control de securitate la hotar, achiziționate cu suportul financiar al Guvernului Germaniei, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, cu ajutorul acestor echipamente și tehnicii de tip „Regula”, care intră în dotarea structurilor teritoriale ale Poliției de Frontieră, vor fi sprijinite misiunile angajaților de citire, verificare și autentificare a documentelor cu securitate magnetică. Echipamentul va fi utilizat de către polițiștii de frontieră atât la controlul de securitate, în punctele de trecere a hotarului, cât și pentru verificări suplimentare, în linia a doua de control, inclusiv la expertiza documentelor.

Valoarea donației constituie peste 900 de mii de euro.

Foto: MAI

img22008637

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!