ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Preşedintele Macron va fi prezent la CM din Qatar dacă Franța va atinge semifinalele

16:42 | 14.11.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 14 nov. /MOLDPRES/. Preşedintele Emmanuel Macron va fi prezent la Cupa Mondială 2022 din Qatar în cazul în care naţionala Franţei va ajunge în semifinale şi în finală, a anunţat luni Palatul Elysee, relatează MOLDPRES cu referire la Agerpres.

"Preşedintele a adresat un mesaj naţionalei în care a menţionat că va fi prezent în tribune, în Qatar, dacă jucătorii vor reuşi performanţa de a ajunge în fazele finale", a comunicat Palatul Elysee.

Prima Cupă Mondială de fotbal găzduită de o ţară arabă începe pe 20 noiembrie şi se va desfăşura până pe 18 decembrie. Semifinalele sunt programate pe 13 şi 14 decembrie.

În urmă cu patru ani, în Rusia, când Franţa a cucerit titlul suprem, Emmanuel Macron a fost prezent pe stadionul "Lujniki" din Moscova, în ziua finalei.

Franţa începe Cupa Mondială contra Australiei (21 noiembrie), în Grupa D, iar apoi întâlneşte Danemarca (26 noiembrie) şi Tunisia (30 noiembrie).

img22008641

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!