ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un fost polițist din Ocnița a fost reținut de CNA

13:38 | 15.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Ofițerii Direcției Generale Teritoriale Nord a CNA și procurorii au reținut în această dimineață un fost ofițer de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Ocnița, bănuit că a luat mită de 2200 de euro, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, fostul om al legii este suspectat că ar fi pretins 2200 de euro de la o persoană pentru a o ajuta să-și soluționeze un dosar penal, pornit pe faptul conducerii automobilului în stare de ebrietate alcoolică avansată.

Astăzi, ofițerii CNA au efectuat acțiuni de urmărire penală la fostul anchetator, de la domiciliul căruia au fost ridicate mai multe probe, inclusiv un telefon mobil. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!