ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ucraina a fost atacată masiv cu rachete

16:15 | 15.11.2022 Categorie: Externe

Kiev, 15 nov. /MOLDPRES/. Două blocuri de locuinţe au fost lovite de atacuri cu rachete ruse marţi la Kiev, a anunţat primarul capitalei ucrainene Vitali Kliciko, după ce sirenele antiaeriene au răsunat în toate regiunile Ucrainei, informează presa internațională citată de AGERPRES și MOLDPRES.

Citând informaţii preliminare, primarul Vitali Kliciko a scris pe mesageria Telegram că echipe de salvare se află în centrul Kievului şi că mai multe rachete ruse au fost de asemenea doborâte de armata ucraineană.

"Atac asupra capitalei: potrivit unor informaţii preliminare, două clădiri rezidenţiale au fost lovite în districtul Pecersk. Mai multe rachete au fost doborâte de apărarea antirachetă deasupra Kievului", a anunţat Kliciko.

Potrivit mass-media din Ucraina citate de EFE, începând cu orele locale 14:45 sirenele antiaeriene s-au făcut auzite pe întreg teritoriul ucrainean.

Înainte de aceasta, şefii administraţiilor regionale din Krîvîi Rih, Oleksandr Vilkul, şi Nicolaev (Mikolaiv), Vitali Kim, au raportat că au fost lansate în jur de 70 de rachete dinspre teritoriul rus.

Foto: telegram

img22008674

img22008674

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!