ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAEIE și-a exprimat solidaritatea cu Polonia urmare a exploziilor de pe teritoriul său

09:18 | 16.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene își exprimă solidaritatea cu Polonia urmare a exploziilor de pe teritoriul său produse în după-amiaza zilei de 15 noiembrie, comunică MOLDPRES.

Biroul de presă al MAEIE a relatat ca ministerul rămâne în contact cu autoritățile de la Varșovia, care stabilesc circumstanțele producerii acestor explozii. 

În legătură cu decesul a două persoane în satul polonez Przewodów de la granița cu Ucraina, șeful diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu, a transmis omologului său din Polonia Rau Zbigniew cele mai sincere condoleanțe familiilor îndurerate ale victimelor nevinovate.

Două rachete rusești au căzut marți, 15 noiembrie, în Polonia, lângă frontiera cu Ucraina. Doi oameni au murit, potrivit presei poloneze.

img22008689

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!