ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În orașele ucrainene se aud noi explozii și alertă de raid aerian

11:37 | 17.11.2022 Categorie: Externe

Kiev, 17 nov. /MOLDPRES/. Mai multe explozii s-au auzit astăzi în regiunea Kiev, Odesa și Dnipro, în toată țara fiind alerte de raid aerian, relatează MOLDPRES cu referire la Digi24.

În Odesa se aud explozii repetate, iar o deflagrație puternică a avut loc în oraș înainte de a se auzi alarma. „Există rapoarte că sunt probleme cu energia electrică într-o zonă a orașului”, relatează presa.

Alerte antiaeriene au fost declanșate în toată Ucraina. Vitali Kim, șeful administrației militare regionale din Nikolaev, a transmis că în jurul orei 8 dimineața au fost lansate primele rachete.

Trei rachete au fost lansate deasupra regiunii Harkov. Au fost observate și în regiunea Poltava.

Apărarea antiaeriană a fost activată atât în ​​Harkov, cât și în regiunea Cherkasy. 

În ultimele săptămâni, după pierderi grele pe câmpul de luptă, armata rusă bombardează înverșunat infrastructura civilă, în mod special cea energetică. Zeci de milioane de oameni au rămas fără curent electric, căldură și apă.

Foto: ommcomnews.com

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!