ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu i-a salutat pe elevii participanți la Campania „Ziua Ștafetei”

18:21 | 17.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 nov. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a salutat miercuri pe participanții la Campania „Ziua Ștafetei” - nouă elevi din diferite localități ale țării, care au făcut un tur ghidat al clădirii Președinției și au avut o scurtă discuție cu șefa statului, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, tinerii au aflat despre istoricul instituției prezidențiale și despre responsabilitățile Președintelui Republicii Moldova, dar și despre ceea ce înseamnă să fii funcționar public. 

Președintele Maia Sandu i-a încurajat să fie activi pentru a valorifica din plin oportunitățile pe care le oferă astăzi școala, precum și pe cele care vor apărea după absolvire. Șefa statului a menționat că scopul echipei de la guvernare este ca toți tinerii de la noi să poată avea, acasă, studii de calitate și un loc de muncă motivant.

În perioada 14-20 noiembrie, mai mulți elevi din clasele a 9-12-ea participă la Campania „Ziua Ștafetei”, organizată de Fundația elvețiană „Terre des Hommes”. Ei vizitează diverse instituții publice ca să cunoască despre specificul diferitelor profesii și, ulterior, să poată decide mai ușor asupra propriului parcurs profesional.

Foto: Președinție

img22008769

img22008769

img22008769

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!