ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu va participa la Summitul OIF și la reuniunea Platformei de Sprijin pentru R. Moldova

17:41 | 18.11.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa sâmbătă, 19 noiembrie, la cel de-al 18-lea Summit al Francofoniei, organizat în Djerba, Tunisia. În cadrul Summitului, șefa statului va vorbi despre provocările generate de războiul Rusiei în Ucraina la nivel regional și global, și despre nevoia de a restabili pacea, informează MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a comunicat că la 20-21 noiembrie, Maia Sandu se va afla la Paris, unde va conduce delegația țării noastre la cea de-a treia reuniune a Platformei de Sprijin pentru Moldova. La eveniment vor participa mai mulți membri ai Guvernului de la Chișinău. În capitala franceză, șefa statului va avea o serie de întrevederi bilaterale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!