ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noul ministru al Economiei, Dumitru Alaiba, a fost prezentat colectivului

18:30 | 18.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Natalia Gavrilița l-a prezentat astăzi angajaților Ministerului Economiei pe noul conducător al instituției, Dumitru Alaiba. Șefa Executivului a menționat că Dumitru Alaiba are experiența necesară pentru a continua cu succes procesele inițiate în minister, fiind implicat anterior în proiecte economice, în calitate de președinte al Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

„Vom continua împreună acțiunile începute și vom munci în echipă. Avem nevoie de unitate și solidaritate pentru a realiza obiectivele noastre majore - să ancorăm Republica Moldova în spațiul european și să punem bazele unor procese care, odată cu terminarea crizelor, ne vor aduce mult mai rapid pe calea dezvoltării”, a spus prim-ministrul. Totodată, șefa Executivului a mulțumit ex-ministrului Sergiu Gaibu pentru activitatea sa în fruntea Ministerului Economiei și reformele demarate.

La rândul său, Dumitru Alaiba a menționat că mizează pe suportul colectivului în activitatea sa: „Forța din spatele meu sunteți dumneavoastră – funcționarii din minister și oamenii care activează în domeniu. Doar împreună vom reuși să obținem rezultatele așteptate de antreprenori”. 

Foto: Guvern

img22008797

img22008797

img22008797

img22008797

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!