ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa R. Moldova a fost învinsă de România într-un meci amical de fotbal

07:55 | 21.11.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Naționala Republicii Moldova a fost învinsă aseară de reprezentativa României cu 5-0, într-un meci amical la fotbal, ultimul din acest an, transmite MOLDPRES.

„Chiar dacă cele două formații nu sunt la Cupa Mondială din acest an, ne bucurăm de performanța lor pe terenul de acasă. Mă bucură și prezența multor copii care învață deopotrivă dragostea de sport și cea față de țară”, a estimat prim-ministrul Natalia Gavriliţa, care alături de preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, a fost la meci.

Pentru echipa antrenată de Serghei Cleșcenco urmează meciurile din preliminariile Campionatului European 2024, acasă cu Insulele Feroe (24 martie 2023) și Cehia (27 martie 2023). 

Foto: fmf.md

img22008825

img22008825

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!